JAARLIJKSE RECEPTIE - ENKEL VOOR LEDEN

Op onze jaarlijkse bijeenkomst bieden we onze leden een exclusief bezoek aan de kelders van LOODS 20. Dit is de eerste keer dat deze kelders open staan voor het publiek. Na een glaasje bubbels nemen we je mee op een korte ontdekkingstocht doorheen de mysterieuze keldercompartimenten van LOODS 20. Je waant je in de 19de eeuw... We stellen je ook het 10-puntenplan voor dat vzw De Voorhaven de laatste maanden heeft uitgewerkt en dat de integrale aanleg en verdere ontwikkeling van De Voorhaven in een duurzaam masterplan giet – we horen graag jouw mening! 

Dit alles geserveerd met een glaasje wijn en bijpassende hapjes voor slechts 10 euro per persoon. 

Nog honger of dorst? Boven op de LOODS kan je nog genieten van een lokaal biertje, lekkere wijntjes en bijpassende bordjes in de 'Food Village' van de wijnbeurs 'Purr' die dat weekend plaats vindt. Alles aan democratische prijzen! Meer info.

 

HOE INSCHRIJVEN VOOR DE LEDENVERGADERING?

1. Stuur ons een mail met vermeldig van de namen van de leden. Nog geen lid? Geen probleem, voor 5 euro kan je lid worden. Bezorg ons wel naam en adres voor elk nieuw lid

2. Stort 10 euro per lid (of 15 euro per persoon voor nieuwe leden) op onze rekening (BE56 7370 3577 8188) met vermelding van jouw naam en het aantal deelnemers

3. Blijf ons steunen in 2017! Dat kan vanaf 5 euro per persoon, die je tegelijkertijd kan overschrijven. Zo help je mee de prachtige Voorhaven te bewaren en duurzaam te ontwikkelen (meer info).