PURr - Voorhaven get-together

Kom langs voor een informele babbel. Voor alle leden alvast een wijntje of biertje gratis! En, breng vrienden en familie mee. De PuRr Village in LOODS 20 is gratis voor iedereen. Een deuntje muziek, een toffe bar met een mooie selectie natuurlijke wijnen, artisanale bieren en non-alcoholische pareltjes. Daarnaast heel wat lekkers: vegetarisch of vlees, steeds met seizoensgebonden, lokale en biologische ingrediënten.

PuRr en vzw De Voorhaven slaan met plezier de handen in elkaar. PuRr is opgericht door drie jonge Gentenaren met een onverzadigbare passie voor 'natuurlijke' wijn. Deze natuurlijke wijnmakers onderscheiden zich door pure producten met een ongekende eigenheid. VZW De Voorhaven steunt dit jonge geweld al voor de derde keer op rij. Want alleen passie kan de wereld veranderen!

Ben je bovendien ook geïnteresseerd om zondag 26 mei de wijnbeurs te bezoeken en wijnen te proeven van bijna 40 wijnmakers (www.purr.be)? Kom dan zeker zaterdag even langs, voor onze leden hebben we vrijkaarten voor de wijnbeurs!

Meer informatie over PuRr: www.purr.be